SKA NI STARTA EN
PODCAST?
spela in ERA PODDAR
I VÅR STUDIO!


Vi är en kreativ ljudbyrå som gjort radioreklam i 25 år och producerat poddar som vunnit Guld. Kontakta oss gärna!

Fullutrustad studio med den bästa tekniken.
Inspelning, redigering, ljudläggning och mixning. Kontakta oss så berättar vi mer!

Slider

PODCAST PRODUKTION

“Med en fullt utrustad studio erbjuder vi allt från inspelning och redigering till speakerpålägg och eventuell musik!”

iphone_podcast-600x400

Ska ni starta en egen podd?
Grattis. Det är fantastiskt kul, utvecklande och ett effektivt sätt att kommunicera både internt och externt. Men det måste låta bra. Annars orkar ingen lyssna. Med en fullt utrustad radiostudio erbjuder vi allt från tekniker, inspelning och redigering till speakerpålägg och eventuell musik.

4 deltagare kan spela in samtidigt och studion passar både klassiska ”samtalspoddar” och mer genomarbetade programformat.

GULD, SILVER OCH BRONS
2010 blev vi ombedda att skriva en signatur åt Dagens Juridik. Musiken skulle användas till deras nya satsning, en serie sommarprogram i Podcast-form. Det slutade trevligt nog med att vi även fick uppdraget att klippa och mixa samtliga program.

Serien började sändas och den milt sagt nischade juristtidningen Dagens Juridik kunde förvånat konstatera att dom plötsligt fått drygt 600 nya följare på Facebook. Kul, såklart. Och ännu roligare blev det när dom vann Guld, silver och brons i radiotävlingen SVENSKA PODCASTPRISET för sin programserie. Sen gick det utför. Året efter blev det bara silver och brons.

Kontakta oss gärna om ni också vill göra bra Poddradio. Nedan finns några av dom som vi gjort det med.

Alla varumärken har en historia att berätta.

En podcast kan rikta sig till dina kunder, anställda, besökare – eller någon annan. Med relevant innehåll kan detta på kort tid utvecklas till en av dina starkaste kanaler för profilering och marknadsföring.