Radioreklam & Jinglar2019-10-07T09:50:16+02:00
LÅT OSS
PRODUCERA
ER RADIOREKLAM!


Vi är en kreativ ljudbyrå som gjort radioreklam i 25 år och producerat poddar som vunnit Guld. Kontakta oss gärna!

Vi har gjort radioreklam i mer än 25 år. Vi jobbar med Sveriges bästa röster och producerar både sångjinglar och talad radioreklam.

Slider

RADIOREKLAM

“Vårt jobb handlar om att få ert budskap att sticka ut i reklamblocken. Att få det att låta bra, starkt och annorlunda jämfört med övriga annonsörer.”

radioreklam_radio-vit-356x250

Fan tro`t, men radioreklam har blivit stort. Försäljning och antal lyssnare slår nya rekord hela tiden. Kul revolution tycker vi som producerat radioreklam i 25 år.

Vill ni anlita oss?
Ska ni göra radioreklam men saknar idé eller manus, så kan vi hjälpa er med det. Och har ni manus som behöver putsas till, så hjälper vi gärna till med det också. Likaså röster, vi jobbar med Sveriges bästa speakerröster.

Dessutom så lyssnar vi själva mycket på radioreklam. Vi vet vilka spottar som just gått och vilka som går nu. Dels för att ha koll på vad det är för trender som råder (så vi kan göra tvärtom) och dels för att kunna undvika idé och- röstkrockar. Sånt tycker vi är viktigt.

Annat viktigt är musik. Det mesta blir bättre med musik. Och definitivt radio. Radioreklam med bara prat glöms bort väldigt fort. Men en jingel kan sätta sig i huvudet precis lika starkt som en hitlåt. Det kan alltså vara väl värt att investera i specialskriven musik eller en ljudlogga till er radioreklam.

Det var lite om mycket. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer och behöver hjälp med att göra radioreklam som fungerar!

RADIOREKLAM

Radiospottarna nedan är ett axplock

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

voice over radioreklam

Är det riktigt bråttom så kan vi producera en effektiv radiospot på 24-48 timmar.

Det kan man absolut göra. Men man bör vara försiktig med det, du konkurrerar ju med professionella röster som har detta som yrke, så gör det inte för att spara nån tusenlapp eller för att impa på grannen ;)

Ja, om man har upphovsmannens tillstånd.

Ja, vi är alltid på jakt efter bra och nya röster. Kraven är enkla: du måste kunna spela in hemma eller ha tillgång till en studio, och du måste kunna leverera en “spik” på 48 timmar. Skicka ett röstprov till speaker@rubberduck.se så återkopplar vi till dig.

“Tack för ett bra och smidigt samarbete! Supernöjda med vår radioreklam och rösterna passade perfekt!
Hade gott så ses vi i framtiden ty jag är säker på att våra vägar kommer korsas igen!

Ps.
Badankan kommer få följa med mig till Ibiza i morgon”

DITTE LAURIDSEN, HEAD OF PLANNING, G MEDIA GROUP

Kan vi hjälpa dig?

Vill du ha en offert eller veta mer om våra tjänster?
Välkommen att kontakta oss via mail eller på telefon 08-31 72 20